Home · Kinderurnen

Kinderurnen

Hieronder vindt u een een overzicht van alle urnen. In de titel vindt u ook de inhoud van de urnen. Opzoek naar specifieke urnen? Klik dan op een van de volgende linkjes:

Serie mini urnen hartvormig
Serie engel urntjes
Serie bol urntjes
Serie junior arcade urnen
Serie junior elegance urnen

 

Serie engel urntjes

Hier onder vindt u al onze mini urntjes met de vorm van een engeltje. De urnen zijn onderdeel van een serie van urntjes met elk een andere kleurafwerking.

Serie bol urntjes

Hier onder vindt u al onze mini urntjes met de vorm van een bol. De urnen zijn onderdeel van een serie van urntjes met elk een andere kleurafwerking. Ook de decoratie per urntje kan verschillen.

Serie mini urnen hartvormig

Hier onder vindt u al onze mini urntjes met de vorm van een hart. De urnen zijn onderdeel van een serie van urntjes met elk een andere kleurafwerking.

Serie Junior Arcade urnen

Hier onder vindt u al onze Junior Arcade urnen.

Serie Junior Elegance urnen

Hier onder vindt u al onze Junior Elegance urnen.

Kinder urnen; Een divers online assortiment

Wij proberen u in al onze product categorieën een brede keuze te geven. Zo ook bij kinder urnen. U kunt bij ons kiezen voor baby urn met een duidelijk ‘baby thema’, maar natuurlijk ook voor een baby urn met een wat ‘algemener karakter’.

Binnen of buiten?

Sommige urnen kunnen niet buiten staan. Dan barsten ze. Of dit wel of niet mogelijk is vindt u in de desbetreffende urn omschrijving. Neem gerust contact op via info@mijnvlinderkindje.nl als u vragen heeft.

Laat de urn vullen

Een baby urn is klein. Dat maakt het lastiger om te vullen. Omdat het een emotionele gebeurtenis is kunt u altijd een crematorium medewerker vragen of ze u willen helpen of misschien zelfs het vullen van u over kunnen nemen.

Urn niet alleen voor kinderen

Het komt regelmatig voor dat deze kleine urntjes niet alleen voor kinderen gebruikt worden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u na het overlijden van uw geliefde de as wilt opdelen tussen familieleden. Iedereen kan dan een eigen urntje zoeken die hij of zij mooi vindt.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Waarom mijnVlinderkindje?

Veilig en vertrouwd
20 jaar ervaring
Exclusieve producten
Met zorg samengesteld